FAQ – Frågor och svar. Hur kontaktar jag Bredlarm?

Kundtjänst

Det finns många sätt att kontakta oss, du når vår kundtjänst på telefon 0612-719 000e-post eller kontakta oss på Facebook.

Vilka tjänster och produkter erbjuder Bredlarm?

I vårt sortiment finns smarta produkter till hemlarmet samt övervakningskameror från Ezviz för både inom och utomhus användning. Vårt hemlarm har också produkter för skydd mot vattenskador som varje år är en dyr utgift för försäkringsbolagen och villa-och lägenhetsägare.

Vårt smarta hemlarm fungerar för mindre företag genom sin larmklassning, bredbandsuppkoppling via stadsnäten och där vi även erbjuder paketeringar med hemlarm och bredband till bra priser.

Vad kostar abonnemanget för hemlarmet?

Vårt larmabonnemang kostar 399kr per månad till privatkunder och 395kr till företag (moms tillkommer för företag).

Vad ingår i abonnemanget?

I vårt larmabonnemang ingår uppkoppling dygnet runt till certifierade larmcentraler som övervakar inbrott, brand eller vattenläckage i ditt hem och fritidshus. Till de flesta orter med omnejd erbjuder vi väktarutryckning från Avarn Security.

Vår app ingår i larmabonnemanget och laddas ner från valfri plattform. Appen stödjer både Android och iOS iPhone telefoner och surfplattor. Ett E-sim från Telia ingår utan kostnad i vårt larmabonnemang som backup.

Inbrottslarm till fritidshuset?

Bredlarm fungerar lika bra till villan eller lägenheten i stan som till fritidshuset. Saknas internetuppkoppling i stugan kan vi erbjuda internet via E-sim kortet från Telia i vår huvudenhet för 119kr per månad. Som kund erbjuds du ett tvillingabonnemang för 149kr per månad till fritidsboendet. Ett inbrottslarm till ditt fritidshus är en bra investering och minskar risken för ett inbrott.

Hur fungerar installationen av ett hemlarm?

Vi samarbetar med Hemfixarna.se och Ådalens TV-service för installation av våra larmpaket med sensorer och tillbehör. Beställ hem en tekniker för installation av ditt nya hemlarm till ett fast pris från 1998kr. 

För dig som själv vill installera ditt nya hemlarm finns installationshjälp på svenska i vår app för alla produkter. En installationsguide på engelska medföljer till varje produkt vid leverans.