Sundbyberg

Appsolut Bredlarm ger dig ett säkert hem genom moderna larmlösningar. Hemlarmet passar både för dig som bor i hus eller lägenhet. Tjänsten är uppkopplad dygnet runt till en certifierad larmcentral som hjälper dig vid larm som exempelvis inbrott eller brand i ditt hem. Dessutom ingår väktaruttryckning som kan vara hemma hos dig på kort tid dygnet runt. Tack vare att tjänsten är uppkopplad kan du själv övervaka ditt hem oavsett var i världen du befinner dig.

Du kan ansluta fler funktioner efter dina behov, med grundpaketet kan du känna dig trygg och med tilläggen kan du få ännu större kontroll över ditt hem. Du kan lägga till sensorer, kameror eller andra produkter som gör ditt hem till ett smartare hem. 

Larmtjänsten går över en egen anslutning vid sidan av internet så du slipper oroa dig för att någon obehörig ska få tillgång till ditt hem. Eftersom tjänsten är ansluten till Stadsnätet kan du vara trygg i att den alltid är online, i vårt nät kan din signal ta flera vägar om en väg skulle få ett avbrott. Larmet har dessutom alltid en extra anslutning mot mobilnätet utifall om det skulle bli strömavbrott. 

När du beställer tjänsten från Appsolut Bredlarm så tecknar du ett abonnemang med låg månadskostnad och köper ett paket med enheter skräddarsydda för ditt hem. Paketet får du för en engångskostnad eller mot avbetalning. Mer än fem sensorer tillkommer en månadsavgift på 50kr.

Säkra tjänster

Tjänsterna inom IntelliHem är säkra. Eftersom de har en egen anslutning som går vid sidan av internet behöver du inte oroa dig för att obehöriga kan kontrollera ditt hem eller din data. Vi ger dig lösningarna så att du själv kan automatisera och övervaka ditt hem på ett tryggt sätt.

Kort och gott, en modern och trygg larmtjänst som fungerar för ditt hem 24/7.